Het vakblad Industrie Magazine biedt informatie voor ondernemers in de industriële sector. Industrie Magazine bereikt de sectoren metaal, kunststof, transport & opslag, machines, aandrijftechniek, electra, toeleveringsbedrijven, groothandel en verpakkingsbedrijven.

Industrie Magazine brengt naast de branche informatie en verslagen van evenementen die in desector worden gehouden nieuws op politiek, economisch,financieel en sociaal terrein.

Website

Tarievenkaart

Het vakblad Bouw & Aanbesteding richt zich op de Nederlandse bouwnijverheid en is onafhankelijk. Bouw & Aanbesteding richt zich op diegene die een professionele relatie met de bouw heeft. Dat zijn opdrachtgevers, beleidsbepalers, projectontwikkelaars, ontwerpers, adviseurs, financiers, toeleveranciers en verder iedereen die met uitvoering te maken heeft.

Bouw & Aanbesteding brengt nieuws op politiek, economisch, financieel en sociaal terrein.

Website

Tarievenkaart

Bedrijfsgoed verschijnt 8x per jaar in de unieke oplage van meer dan 17.000 exemplaren. Bedrijfsgoed kent een unieke formule die wordt ontvangen in de volledige Bouw en Industrie. Daarnaast wordt ieder bedrijf met 50 werknemers en meer in de overige sectoren van Bedrijfsgoed voorzien.

Vanzelfsprekend ontvangen alle bedrijven in de vastgoedsector, makelaars, ontwikkelingsmaatschappijen, VvE’s, woningcoöperaties, real-estate Bedrijfsgoed. Toeleveranciers en dienstverleners voor de bouwsector ontvangen allen deze uitgave.

Website

Tarievenkaart

Horeca Totaal is hét vakblad voor de complete Horeca in Nederland en verschijnt ten tijde van de toonaangevende beurzen. In het vakblad staat de beursinformatie centraal, treft u de nieuwste producten en het branchenieuws. Wanneer wij een Belgische vakbeurs belichten vindt de verspreiding ook in België plaats.

Het vakblad verschijnt bij 16000 horecaondernemers, te weten alle cafés, hotels, restaurants, cateringbedrijven, partyservicebedrijven, lunchrooms, snackbars, onderwijsinstellingen en toeleveringsbedrijven in de horeca.

Website

Tarievenkaart

Het vakblad Handel en Techniek verstrekt informatie over de totale groenvoorziening en boomkwekerijbranche. Er wordt aandacht besteed aan teelt, markt, sortiment, mechanisatie en bedrijfsvoering. Handel en Techniek is daarmee hét blad voor boomkwekerijen, plantsoenendiensten, hoveniers, aannemers van groenvoorzieningsprojecten, tuin- en landschapsarchitecten.

Handel en Techniek voor boer en tuinder brengt nieuws op politiek, economisch, financieel en sociaal terrein.

Website

Tarievenkaart

Het vakblad Handel en Techniek België verstrekt informatie over de totale groenvoorziening en boomkwekerijbranche in Vlaanderen. Er wordt aandacht besteed aan teelt, markt, sortiment, mechanisatie en bedrijfsvoering. Handel en Techniek België is daarmee hét blad voor boomkwekerijen, plantsoenendiensten, hoveniers, aannemers van groenvoorzieningsprojecten, tuin- en landschapsarchitecten in Vlaanderen.

Handel en Techniek voor boer en tuinder brengt nieuws op politiek, economisch, financieel en sociaal terrein.

Website

Tarievenkaart